Popsange og eskapisme, Tim Schou ude med ny single og video

If you could go anywhere in the world, where would you go? Sådan indledes lyrikvideoen til Tim Schous nyeste single Nirvana, som udkommer i dag.

Nirvana lægger sig fint i forlængelse af Tims tidligere single Altar og er en ørehængende pophymnen, der vidner om at Tim Schou, udover at lave catcy melodier, også formår at skrive tekster der går et spadestik dybere end de fleste.

Det de nye sange fra Tim Schous hånd har tilfælles er at de alle kredser om emner som eskapisme og en slags nyfunden spiritualitet, hvilket må formodes at være et resultat af hans mange rejser – som man kan se brudstykker af i lyrikvideoen ovenfor (og læse mere om på Frenzy her).

”Nirvana” handler om at hengive sig til en eskapistisk sindstilstand af impulsive tanker og drømme” forklarer Tim og det tror vi på. Og hvis vi skal svare på spørgsmålet som Tim indledningsvis stiller i videoen om hvor vi gerne vil hen, så kunne svaret meget passende være; til hans næste koncert.

Tim Schou kan nemlig opleves live rundt om i landet netop nu, så hvis du også er blevet nysgerrig på hvad Danmarks drømmende popprins kan live kan du opleve ham her:

  • April 10: “Studenterhus”, Odense, DK
    May 17: “Walters Musik Café”, Skanderborg, DK
    May 18: “Headquarters”, Aarhus, DK