Smukfest: Q&A med Ravi Kumar – vindere af Karrierekanonen

Fuck This Shit, I’m Gonna Be a Princess! Så’n lægger rapper Sharon Kumaraswamy ud på sangen, der i foråret blev uploaded til Karrierekanonen. Nu står hun på Smukfest, som en af de i alt tre vindere af selvsamme, sammen med sin musikalske partner-in-crime producer Aske Knudsen. Tilsammen udgør de rap-duoen Ravi Kumar – der altså er en duo, ikke én person.

FRENZY fangede Ravi Kumar til et par hurtige spørgsmål, om deres oplevelse af at vinde Karrierekanonen og hvad fremtiden nu skal byde på.

I optrådte i finalen på Smukfest! Hvordan vil I beskrive oplevelsen?

Det var vildt! Vi skulle jo åbne scenen, der var høj sol og det var varmt og svedigt, så vi var bekymrede for at folk hellere ville sidde i skyggen og drikke øl. Men der kom masser af folk for at se os, så vi havde en kæmpe fest.

Hvordan er det at deltage i Karrierekanonen? Hvad har I fået ud af det?

Vi har lært enormt meget. Karrierekanonen er en unik mulighed for at få objektiv vejledning, fuldstændig fri for økonomiske interesser. De skal ikke ud og tjene penge på os, de skal bare hjælpe os med lige netop dét som vi gerne vil opnå, hvilket er enormt sjældent og værdifuldt i musikbranchen.

Hvordan vil I beskrive jeres musik stil?

Fest og protest krydret med tunge beats, eksotiske samples og catchy hooklines. Karnevallet i Rio møder Det Arabiske Forår.


Foto: Mathias Warnich

I har vundet – hvad nu? Hvad er jeres fremtidsplaner og ambitioner?

Nu skal vi sammen med Karrierekanonen planlægge et forløb for hvad der skal ske det næste år. Vi skal have formuleret og fundet frem til hvad vi gerne vil, og så skal vi sammen planlægge hvordan det skal føres ud i livet.

Hvilket råd vil I give videre til andre unge talenter, der ønsker at lave og udgive musik?

Vær opmærksom på hvad der gør lige netop din musik unik, og forstærk og fokuser på det. Og så gør det ikke så meget, hvis der er nogle enkelte folk der ikke kan lide det.

Følg Ravi Kumar på FACEBOOK og INSTAGRAM

Lyt til Ravi Kumar – Fuck This Shit, I’m Gonna Be a Princess

 

Om Karrierekanonen
KarriereKanonen er en platform for talentudvikling og handler om kærlighed til ny dansk musik. Hvert år udvælges en række nye danske artister, der kommer igennem et talentudviklingsforløb. Karrierekanonen er et samarbejde mellem Smukfest, DRs P3 og P6 Beat, samt Bandakademiet. Hvis du laver musik, kan du uploade det til dem og hver uge vælger de en “Ugens Kanon”, som bliver spillet i radio! Læs mere her www.dr.dk/musik/karrierekanonen/