Pelle B: Genbrug er guld

Og vi er fuldstændig enige! Som han så fint siger det: “Genbrugsmode stopper aldrig” og lige præcis derfor, sætter vi nu fokus på genbrug.

Vi giver dig her 4 gode grunde til, hvorfor du skal hoppe ned i den lokale genbrug, næste gang du skal fornye garderoben:

Pas på miljøet: Vi ved det alle sammen godt – Vi skal passe bedre på vores jord. Og det er her, at genbrug kommer ind i billedet. Ved at købe genbrugstøj mindsker du produktionen og dermed også co2 udslippet. På den måde gør du faktisk alle en tjeneste ved at hoppe i den lokale genbrug, frem for at tage et smut ned ad strøget!

Skab en unik stil: Vil du gerne skille dig ud og være et vaskeægte stilikon? Så er genbrug slet ikke dumt! Her er kun ét af hvert stykke tøj, i alverdens farver og mønstre – Og fra alle årtier. Du har altså rig mulighed for at skabe din helt egen personlige stil, som helt afgjort er #instaværdig

 

Genbrugsguld: At shoppe genbrug er lidt som at være på skattejagt – nogen gange går man forgæves, og andre gange finder man en Versace nederdel til 15 kr. (oh yes – been there, done that). Genbrug er altså slet ikke dumt, hvis man gerne vil have mærketøj til billige priser!

Shop amok: Det er ikke nogen hemmelighed, at genbrugsbutikker sælger tøjet til langt under den originale butikspris. Det vil altså sige, at du kan shoppe amok for stort set ingenting uden at få dårlig samvittighed – not bad! 

Ned til den lokale genbrug med dig – enjoy!

Videoen er lavet af KEA-studerende i et projekt i samarbejde med Røde Kors.