Ny Black History Month kollektion fra Nike

Hvert år i februar fejres Black History Month bla. i USA og Canada. Flere brands, såsom Nike, McDonalds og Coca Cola har tidligere vist opbakning og fejret måneden der mindes sortes historie igennem tiden og samtidig sætter fokus på ligestilling.

Startskuddet til Black History Month startede i 1969, da undervisere og studerende på Kent State University i USA foreslog at måneden skulle være en hyldest til sort kultur og historie. Siden da er måneden blevet fejret rundt omkring i landet og er med tiden også blevet fejret af store veletableret brands.

Nike har i mange år lavet kampagner og designet en årlig kollektion der sætter fokus på Black History Month, og i år er selvfølgelig ingen undtagelse. Kollektionen indeholder både sneakers, tøj og accessories, der allerede nu er tilgængeligt på brandets hjemmeside.

Der er især 3 sneakers der har fået meget opmærksomhed og det er LeBron James’ LeBron 15, Kevin Durant’s KD 10 og Kyrie Irving’s Kyrie 4. Alle modeller har sort, rød og grøn som stærke farve elementer, der symbolisere de panafrikanske flag.