New Talent: Tobias Albert udgiver stærk debutsingle

Tobias Albert har endnu ikke underskrevet en pladekontrakt, men har allerede modtaget en del opmærksomhed og fået de første succeser på musik-cv’et. I fredags udgav han sin første single Posing Like a Model, der allerede har fået flotte anbefalinger med på vejen af DRs Karrierekanonen  – og i denne uge udvalgt som Ugens Kanon på DR. 

>> Læs 3 hurtige spørgsmål til Tobias Albert nedenfor

Tobias Albert markerede sig for første gang i 2016, da han vandt en konkurrence om at komme på scenen med Mads Langer til Grøn Koncert (Frenzy fangede dengang øjeblikket på video – se det her) og senest er han blevet anbefalet af DRs Karrierekanonen med ordene “Move over Christopher, her kommer Tobias Albert”. Tobias Albert har dog ingen ambition om at skubbe andre artister af banen, men ønsker derimod at sætte sit eget præg på den danske musikscene og bevise sit værd gennem sange, som alle er skrevet og komponeret af ham selv.

Posing Like a Model er komponeret på guitaren og ved hjælp af en loop-pedal, hvilket er det setup Tobias Albert foretrækker, både når han skaber musik og optræder live og dette bærer produktionen også præg af. Posing Like a Model er uptempo guitardreven pop med RnB-beats og en rytmisk vokal, der skiftevis svinger mellem pop og et rap-flow.

3 hurtige til Tobias Albert

Hvad handler Posing Like a Model om?

Den handler om at være forvirret og blive forelsket lidt for hurtigt, for efterfølgende at få moralske tømmermænd over et one-night-stand – det skal ikke være nemt jo, haha!

Hvad drømmer du om at opnå med musikken på længere sigt? 

Jeg ønsker selvfølgelig at komme ud med min musik til så mange som muligt. Lige nu tager jeg dog en ting af gangen og fokuserer på at skrive en masse nye sange og så håber jeg folk kan lide det jeg laver.

Hvem er dine egne musikalske forbilleder, hvad er på din playliste?

Jeg er inspireret af mange forskellige musikere og genrer. Lige nu lytter jeg rigtig meget til Eminem, Justin Timberlake, Bryson Tiller og Camila Cabello.

 

Lyt til Posing Like a Model på Spotify

 

Følg TOBIAS ALBERT på INSTAGRAM og FACEBOOK