New Sound præsenterer Danmarks hotteste musiknavne!

New Sound er en ny platform, hvor livemusik og streaming mødes i skøn forening. De første artister der skal mødes i skøn forening er intet mindre end tre af Danmarks varmeste musiknavne, Fool, Clara og Alexander Oscar.

Deltag i konkurrencen om billetter til New Sound på vores Facebook-side (konkurrencen slutter søndag kl. 16.00).

Hvert kvartal udvælger New Sound tre fremadstormende danske musiknavne, som får mulighed for at nå bredere ud med deres musik med liveshows i landets største byer og øget opmærksomhed på streamingtjenesten TelmoreMusik.

De første koncerter finder sted i både København og Aarhus og ved begge shows spiller hver act et sæt på cirka 30 minutters varighed. Her får publikum tre shows på én aften med tre af dansk musiks bedste nye artister.

Telmore Musik New Sound m. FOOL, Clara og Alexander Oscar
28, august 2018, Lille Vega, København V
29. august 2018, Atlas, Aarhus


Duoen FOOL
består af sangeren Adrian og produceren JABS. Makkerparret har kun udsendt fire singler, men de er allerede P3-kæledægger med flere millioner streams af sangene ”Outcast” og ”Strapped” på samvittigheden. Den forgangne sommer har FOOL blandt andet spillet på Spot, Roskilde Festival og Smukfest.

Clara er godt nok stadig i teenagealderen, men hendes selvkomponerede og elektronisk funderede pop emmer af modenhed og besidder både personlighed og kant. Trods sin unge alder har Clara med singlerne ”What They Say”, ”Suffocating” og senest ”Foolish” fået solid airplay på P3, P7 Mix og på The Voice, hvor hun i efteråret blev udråbt til ”Ugens Voice Choice”.

 


Det 20-årige stortalent Alexander Oscar fra Aarhus har braget igennem med hitsinglen ”Number”. Hans progressive og moderne urban-pop lægger vægt på både de stærke melodier samt de melankolske undertoner – og hvem kan ikke allerede skråle med på “I just wanna know if I should keep your number! Og selvfølgelig skal du det – du ringer bare Alexander!