New Music Friday – NODE

Så er det blevet fredag og derfor endnu engang tid til at kigge på lidt af det nyeste inden for musikkens verden. Vi har udvalgt nogle af vores favoritter fra Sportify’s ‘New Music Friday’-liste. Følg med her!

NODE – ‘JVB’
Den danske rapper Node har været en del af den danske musikindustri i et stykke tid og han er kommet for at blive. Han har tidligere haft stor succes med numre som ‘De Snakker’ og ‘Pakker Bar’ og i 2017 blev han nomineret til DMA’s kategori ‘Årets Nye Danske Navn’. Nu er han tilbage med en ny sang, ‘JVB’, som er en del af ‘New Music Friday’-listen. I kan få et smug lyt øverst i indlægget.

Craig David – ‘Magic’ og ‘Going On’
De fleste kender Craig David for hans sange der hittede i starten af 00’erne. Men nu er sangeren tilbage med albummet ‘The Time Is Now’, hvor bla. sangene ‘Magic’ og ‘Going On’ er at finde. Der er endnu ingen video til numrene, men de kan høres på ‘New Music Friday’-listen. I mellemtiden kan i tage et kig på musikvideoen til ‘I Know You’ som længe har været et hit og som også er en del af det nye album.

Migos – “Supastars’
I dag udgiver Migos deres nyeste album ‘Culture 2’, hvor sangen ‘Supastars’ er at finde. Sangen er selvfølgelig også en del af ‘New Music Friday’-listen og er et lyt værd. Gruppen blev i sin tid bla. kendt for deres hits ‘Bad & Boujee’ og ‘Motorsport’, hvor Nicki Minaj og Cardi B også optræder.