New Music Friday – Danske Fouli

Det er igen blevet fredag og selvfølgelig har Spotify samlet alle de nyeste hits på deres ‘New Music Friday’ liste. Vi har kigget listen igennem og udvalgt vores favoritter. Følg med her!

Fouli – Slap af
Den danske rapper, Fouli, er nu ude med sangen ‘Slap af’, som selvfølgelig også er at finde på ‘New Music Friday’ listen. Han er tidligere kendt for sange som ‘Vi Tales’ og ‘Mon Poto’, hvor han blander Albertlund med Morokko. I kan få en forsmag på ‘Slap af’ øverst i indlægget og genhøre de to tidligere sange nedenfor.

Justin Timberlake – Supplies
Vi har på det seneste skrevet en del om Justin Timberlake og selvfølgelig er han nye sang ‘Supplies’ også en af vores favoritter på ‘New Music Friday’ listen. Ligesom  sangen ‘Filthy’, giver ‘Supplies’ et lille sneak peak af hvad Justins nye album kommer til at indeholde. Lyt til sangen nedenfor!

Tinashe – New Drama ft. Offset
Der er nyt fra R’n’B sangerinden, Tinashe, som har teamet up med Migo’ Offset på nummeret ‘No Drama’. Der er blevet spekuleret i hvornår sangerinden kommer med noget nyt, og selvom Tinashe har hintet om et nyt album, er der endnu ingen dato for hvornår det lander. Indtil da kan i lytte til hendes nye nummer og musikvideo, der har masser af attitude og samme fede lyd som Tinashe er kendt for.