Musikere i ny kampagne fra Calvin Klein

Calvin Klein har lavet en ny kamagne ’Our Family’ #MYCALVINS og slutter året af med et brag. Kampagnen bliver præsenteret af 5 musikere; Solange, Kelela, Dev Hynes, Caroline Polachek og Adam Bainbridge. De poserer i undertøj og denim fra Calvin Klein.

Calvin klein har efterhånden haft en del stjerner med i deres reklamekampagner, heriblandt Justin Bieber, Frank Ocean og Kendall Jenner.

I denne nyeste Kampagne fra Calvin Klein stiller den berømte Solange Knowles op, som er søster til den verdenskendte R&B sanger Beyonce Knowles. Solange optræder i kampagnen sammen med 4 andre musikere, som er Dev Hynes, Caroline Polachek, Adam Bainbridge og Kelela.

Kampagnen bliver kaldt ‘Our Family’, og sætter fokus på båndet og relationen mellem mennekser, som symboliserer en familie, lige meget om man er født eller skabt som én. I denne forbindelse – Solange’s musikalske familie.

Se nogle af billeder fra kampagnen her i artiklen, og se den kontroversielle historie om Calvin Klein i hovedvideoen, kortet ned til kun 3 min.

 

Videoen er fra Fast Company