Mads Langer i ny musikvideo med kæresten

Titelnummeret til Mads Langers EP, ’All The Time, Sometimes’, bliver nu akkompagneret af en musikvideo, der på smukkeste vis illustrerer tilstedeværelse og kærlighed i alle afskygninger.

’All The Time, Sometimes’ handler om, hvordan man kan komme til at glemme at være tilstede i sit liv og overfor hinanden. Vi er under stor påvirkning af de sociale medier og engang imellem vågner jeg op og tænker ’hey, hvorfor pokker er det, vi ikke er sammen og taler sammen face-to-face i stedet for at kommunikere via vores smartphones?’. Det er netop det simple samvær, som videoen sætter fokus på, fortæller Mads Langer.

I videoen til ’All The Time, Sometimes’, optræder en lang række – meget forskellige – par, inklusive Mads Langer selv og hans kæreste, Julie.

’All The Time, Sometimes’ er skrevet af Mads Langer i samarbejde med amerikanske Evan Bogart, der blandt andet har skrevet Beyoncés evergreen ”Halo” og står bag kæmpe hits for artister som Madonna, Rihanna og mange flere. ’All The Time, Sometimes’ er titelnummeret til Mads Langers EP, der udkom i efteråret, og fra hvilken første single, Flawless, er gået guld.