Les Benjamins x BJK – Sport meets Fashion

Det sporty look har længe været en del af modetrenden, men når man kombinerer en konkret sport med mode, kommer der nu et ret godt resultat ud af det!

Det tyrkiske brand ’Les Benjamins’, er et streetwear tøjmærke, der laver tøj til både herrer og damer. Det ejes af Bunyamin Aydin, som især er kendt for at bringe det historiske, kulturelle og traditionelle ind i tøjet, som er DNA’en til Les Benjamins. Han gør meget ud af print og tekst, og denne gang er disse prints inspireret af fodboldholdet Besiktas JK, der ligesom Les Benjamin, har sine rødder fra Tyrkiet.

Les Benjamins har slået sig sammen med fodboldholdet BJK, og kombinerer det æstetiske i moden med sports ideologien. I kollektionen fra Les Benjamins er det især de sorte, røde og hvide farver, som gør sig gældende, der er de samme farver, som BJK’s logo består af. På hele kollektionen ses logoet også på tøjet.

Det er en unik kollektion, som indeholder 9 dele i alt; 4 t-shirts, 3 sweatshirts og 2 hoodies, og samspillet mellem sport og fodbold ideologien samt det æstetiske og ikoniske streetwear, går op i en ny og højere enhed. Se dele af kollektionen fra Les Benjamins x BJK neden for! Se også den smukke video af SS18 kollektionen fra Les Benjamins i hovedvideoen. Og find hele kollektionen her!

Videoen er fra Vincent Moya