Gaveguide til hende!

Har du også svært ved at finde ud af, hvad du skal give din mor, din kæreste eller søster i julegave, så har vi her samlet en gaveguide på 10 ting, som hun med sikkerhed vil elske!

Vi nærmer os den 24. december, for hver dag der går. Og allerede nu er vi trådt ind til den 3. dag i julemåneden. Hvis ikke du allerede fik købt alle dine julegaver til Black Friday, og stadig mangler ideer og inspiration til, hvad du skal give kvinden i dit liv – om det så er din mor, kæreste, kone, søster eller veninde, så har vi hjulpet dig lidt på vej, og givet 10 bud på 10 gaver som hun helt sikkert vil sætte pris på! Om ikke andet, så er det jo tanken der tæller. Kig med her!

Til den velduftende Parfume
Burberry Brit for Women er Burberrys klassiske bestseller til kvinder. Den har en duft som er sensuel og frisk, og indeholder bl.a. ingredienser som kandiserede mandler, pære og pæon. Denne parfume er ikke kvalmende sød, men derimod frisk og eventyrlig. Burberry Brit parfumen kan fås her! 
410 kr.

Til den udfarende
Tasken er gaven til kvinden, som tit er på farten, og tit er ude til møder, med veninder eller på shopping. Denne taske passer til alle anledninger, har en god størrelse og et look som både er klassisk og elegant, men samtidig råt og smart. Tasken er fra River Island, og kan fås her!
449 kr.

Til den velplejede Hudpleje – bodyscrub, creme
Denne bodyscrub fra Rituals, indeholder krystalsalt fra Himalaya, og er beriget med en eksotisk, indisk duft, der kommer fra den søde mandelolie. Den giver en rensende og blodgørende effekt, og er perfekt til kvinden som ikke kun går op i pleje til ansigtet, men pleje til hele kroppen. Bodyscrubben fra Rituals kan fås her!
175 kr.

Til den varme
Denne varme uldtrøje fra GANT, er både feminin, varm og en klassiker. Den er til hende, som vil holde varmen, og stadig beholde pasformen i trøjen. Trøjen fra GANT kan fås her!
849 kr.

Til den legesyge
Brætspil er blevet et udbredt fænomen, og samler familien og venner. Dette spil fra HINT er et brætspil som indeholder aktivitet, sjove situationer og får dig op at stå. Spred glæde og forær hende dette sjove brætspil, som du sikkert også vil blive inddraget i en dag. HINT brætspil kan fås her! 
399 kr.

Til musikelskeren
Disse trådløse hovedtlelefoner fra B&O Beoplay, kan bruges i alle sitationer, og sikrer dig en god lys lige meget hvor du er. Hvis hun træner, sidder i toget eller går en tur, er hun altid sikret den bedste lyd, uden de irriterende ledninger. Hovedtelefonerne fra B&O kan fås her!
1.699 kr.

Til indretteren
Går hun op i indretning og dekoration, er billederne og vægplakaterne fra Desenio helt klart noget hun vil blive glad for! De findes i forskellige farver, former, motiver og priser, og kan bestilles her!
   

Til den afslappede
Denne morgenkåbe fra Lounge & Sleep, er utrolig behagelig med dens flettede fibre og bløde fleece. Den er justerbar i taljen og pasformen, og har en hætte som ekstra detalje. Den er perfekt til efter badet en mandag morgen. Morgenkåben fra Lounge & Sleep kan fås her!
449 kr.

Til hende der trænger til selvforkælelse
Kender du også en, som har stresset meget her i juleperioden, og som godt kunne trænge til lidt selvforkælelse, så er denne oplevelsesgave lige i øjet! Få inspiration og få gavekortet til selvforkælelse her!

Til pariserinden.
Bogen ’How to be Parisian’ giver en guide inden for alt lige fra kærlighed, stil og dårlige vaner. Den er humoristisk og indeholder en masse selvironi. Det er en guide til pariserinden i det 21. Århundrede. Bogen kan fås her!
200 kr.