Gaveguide til ham

Mangler du stadig den perfekte gave til din mand, far, bror eller ven, så skal du ej frygte! For her har vi givet 10 bud på hvad du kan ligge under juletræet til ham som fortjener det.

Hold styr på tiden!
Uret fra Daniel Wellington er et klassisk og enkelt ur, som vil glæde alle mænd. Det er både praktisk, og prikken over i’et på et fedt outfit Få det her
1.695 kr.

Poloen
Miks skolelooket med rigmandslooket og få denne smarte polo fra Stone Island. Den kan bruges i hverdagssituationer såvel som mere specielle anledninger. Poloen fås her!
930 kr.

Den klassiske duft
Denne duft fra Dior ‘Sauvage’ er en af de mest forførende og klassiske dufte. Den er både rå, men samtidig også nobel. Giv duften til forretningsmanden og bad-boyen, som kan være begge dele. Fås Sauvage Dior her! 
535 kr.

Barbersættet
Alle mænd har brug for det. Det er både praktisk og retro. Med dette barbersæt bestående af barberkost, holder og DE skraber, kan han hele tiden sørge for at holde sig veltrimmet. Få barbersættet her! 
640 kr.

Til den musikglade
Denne lille og kompakte trådløse højtaler fra Sonos, vil med sikkerhed få smilet frem på læberne, og være med til at starte en fest. Få højtalerne her! 
1.299 kr.

Den klassiske frakke
Der er ingen tvivl om, at en klassisk herrefrakke bare sidder lige i øjet på en mand. Og det gør denne jakke fra Kiomi bestemt også! Frakken fås her! 
699 kr.

Til weekenden
Denne rejsetaske fra Yourturn har en perfekt størrelse til en weekendtur, og fungerer perfekt som håndbagage til rejsen! Tasken fås her!
319 kr.


Til den vilde
Det er enhver mands drømme at få lov til at køre i en Lamborghini. Glæd ham med denne oplevelse, og gør drømmen til virkelighed! Se mere her!
849 kr.

Til skomanden
Den klassiske chelsea boot fra Vagabond, vil med sikkerhed falde i mandens smag. Den er i cow ruskind, som giver støvlen et råt men samtidig klassisk look. Få den her!
1.199 kr.

Til business manden
Man går aldrig galt i byen med et lækkert computer sleeve – især ikke når det dufter af skind og læder. Få det her!
499 kr.

 

Videoen er fra Ana Baker