Det skal du glæde dig til i 2018!

Så er der kun få dage til, at vi går ind i det nye år! Og der er ingen tvivl om, at 2018 nok skal blive et begivenhedsrigt år. Der kommer til at ske en masse spændende ting, og vi har her samlet 8 af de ting, som du bare ikke må gå glip af, og som gør 2018 lidt mere spændende.

1. Fifty Shades Freed
De to første film har allerede overrasket os alle, og det vil den tredje med sikkerhed også gøre! Er du med på Fifty Shades bølgen, så skal du da helt klart se den tredje film, som får verdenspremiere den 9. februar. Se traileren til Fifty Shades Freed i hovedvideoen!

2. “And the Oscar goes to…”
Den 4. marts løber the 90th Academy Awards af stablen, bedre kendt som Oscar uddelingen. Filmene som lige nu er favoritterne til at vinde er: The Shape of Water, Call Me by Your Name, Get Out, Lady Bird, Phantom Thread and Three Billboards outside Ebbing Missouri. Vi glider os til at se afgørelsen her på redaktionen!

3. Håndboldherrerne ved EM
Vi er vilde med dem – både på og uden for banen! Og i januar kan vi alle sammen følge med, når hele Danmarks håndboldherrer deltager ved EM i Kroatien. Det bliver både nervepirrende og spændende, og bestemt noget vi kan se frem til!
Billedresultat for mikkel hansen

4. Journal 64
Vi har alle ventet i spænding på den fjerde film, som er baseret på den berømte forfatter Jussi Adler-Olsens bestsellers omhandlende afdeling Q og Carl Mørck. Journal 64 er efterfølgeren af Kvinden i Buret, Fasandræberne og Flaskepost fra P. Den fjerde film af Jussi Adler-Olsen bestsellers, er den sidste med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen som Carl Mørck.

5. Simon Talbot show – Make Denmark Great Again
Simon Talbot er tilbage i Danmark, efter at have prøvet lykken som komiker i USA. Han har taget alle sine erfaringer og oplevelser med sig derfra, og har samlet det hele i ét show, som han i år 2018 turneer med fra september til december. Hans mission lyder på: Make Denmark Great Again!

6. Gulddreng i Royal Arena
Han er en flab og formår at drage opmærksomhed på sig selv. Han er hele Danmarks gulddreng. Gulddreng har indtaget Royal Arena den 2. Februar, hvor han spiller sin største og sidste koncert.

7. The Heiresses
Hvis du er en af dem, som savner Gossip Girl og Pretty Little Liars, så skal du helt klart glæde dig til denne tøse serie, som er den perfekte kombination af begge serier. Sara Shepard som også er forfatteren bag Pretty Little Liars, har også skrevet denne bestseller ’The Heiresses’.

Billedresultat for The Heiresses

8. Bruno Mars på Roskilde
Roskilde Festival er noget man skal glæde sig til hvert eneste år, men i år 2018 er Bruno Mars en af hovednavnene på Orange Scene, og det er da helt klart en bonus!