Black Friday: Her skal du sidde klar kl. 00:00

Black Friday er oprindeligt fra USA. Og er altid fredagen efter Thanksgiving! Ikke noget, vi er mange der fejrer i Danmark, MEN vi har alligevel valgt at adoptere tilbudsdagen over dem alle #blackfriday! Og selvom amerikanerne nok synes vores udgave er ret fesen, så er der altså stadig penge at spare på julegaveindkøbene (Og nej, der er intet galt i at købe flest julegaver til sig selv) 

Vi har fundet 6 hjemmesider, vi helt afgjort sidder klar på, når klokken passerer 00:00: 

TOPSHOP
Har valgt at udvide udsalget! Her har du kunnet gå amok i tilbud fra d. 22 november og t.o.m. 27 november. Og, og, og der er FRI fragt!

Zalando
Har også valgt at tyvstarte lidt! Men udsalget udvides fredag – Og som altid er der gratis levering og retur på alle varer.

H&M
Det har næsten været umuligt at undgå at bemærke deres pre-black friday i denne uge! H&M har nemlig kørt nyt 50% off dags tilbud hele ugen!

Boozt
Har holdt igen med tilbuddene ugen op til! Men det er bestemt ikke ensbetydende med, at udsalget bliver mindre crazy! Her får du gode procenter på mærketøj til både mænd og kvinder – not bad. 

ASOS
ASOS skuffer aldrig på denne højhellige dag! Og det gør de bestemt heller ikke i år. Hvis du ikke kan vente til kl. 00.00 har de endda samlet et outlet hvor du allerede nu kan spare op til 70% rabat!

Rezet Sneaker Store
Går all-in med minimum 25% på ALT! Så de der sneaks du har siddet og savlet over den sidste måneds tid? Time to go and get them! 

Good luck – And take care!