For mange er januar måned en lang og kedelig måned, som både indeholder dårligt vejr, eksaminer, arbejde, og alt det sjove fra jul og nytår er slut. Men lad os se lidt positivt på det, fordi januar indeholder faktisk også nogle rigtig gode ting. Se med her, hvor vi har samlet de 5 bedste ting ved januar.

5 grunde til at elske januar

1. New year, new me! Et nyt år er startet, og januar måned er den perfekte måned til at lave ændringer og justeringer som du længe har ville gøre. Nytårsfortsættet begynder i januar!

 

2. Januar udsalg! Det aller bedste ved januar, er alle de mange udsalg som kører – både i butikkerne og online. Det er kun rart at spare lidt penge på noget, som man alligevel skulle have eller har gået og ønsket sig længe.

 

3. Serier, film og tv! Januar måned er også den måned, hvor de bedste serier starter, film kommer i biografen, realityprogrammerne rammer TV3 og den måned hvor tv bare er life! Og så er vejret også lige til det!

 

4. Rejs væk. Den perfekte måned til en rejse. Januar er en god måned at rejse i. Rejserne er ofte billige, vejret bliver ikke bedre, så hvorfor ikke bare tage væk. Det er okay, når det er januar…

 

5. Fokusér på dig selv. Efter december måned som faktisk har været ret stressende med julegaveindkøb, festplanlægning, eksaminer, arbejde osv. så er januar den måned, hvor der ikke sker så meget, og du derfor har tid til at fokusere på dig selv. Lav nogle lækre retter, søg på opskrifter, hyg dig under dynen med en serie og kop varm the, dyrk noget fitness, lav noget yoga, gå en tur i den friske luft, skriv dagbog/blog, eller gør noget andet som bare er for dig selv.

Videoen er fra Bill Newsinger 

5 grunde til at elske januar!