10 nye julesange du skal lytte til i december!

Vi er godt i gang med december, og julesangene bliver spillet alle vegne på fuld skrue! Det er især de gamle klassiske julesange, som bliver spillet en gang ekstra i radioen. Men her på redaktionen er vi ved at være en lille smule træt af den samme gamle melodi. Så har du det ligesom os, har vi givet inspiration til 10 nye fede julesange, som du med sikkerhed vil lytte til en ekstra gang her i julen!

Sia: Albummet fra Sia er et stort hit dette år. Man kommer i den grad i julestemning med hendes fantastiske stemme. Hør de 3 julesange samt resten af julealbummet lige neden for!

Sia – Santa’s coming for us

Underneath the mistletoe

Candy Cane Lane

Burhan G  ‘Tinka’ Du har med sikkerhed allerede hørt denne julesang fra Burhan G et par gange. Det er nemlig titelsangen fra den nye julekalender på TV2 – ’Tinka’.

Gwen Stefani er også kommet ud med et nyt julealbum, og her må man sige at sangen ’You Make it Feel Like Christmas’ er blevet et hit!

Page Four – Koldt Udenfor. Hele Danmarks boyband ’Page Four’ er også ude med den nye julesang ’Koldt udenfor’. Den går lige i julehjertet!

Mariah Carey er kendt for at synge de mange klassiske julesange. Men dette år har hun selv udgivet et par.
The Star

Lil Snowmen

Joey Moe – har dette år udgivet en julesang ’Hey Mor’. Det er vi ikke så vant til, men den er så sød, og det lyder fedt! Den formår at få det frem som julen handler om – nemlig kærlighed og familie.

Pentatonix – Den populære og musikalske gruppe ’Pentatonix’ har dette år givet deres bud og fortolkning af julesangen ’Deck the Halls’. Vi er vilde med det! Hør den i hovedvideoen.