10 grunde til at hade Taylor Swift

Taylor Swift udgiver den 10. november et nyt album med titlen ‘Reputation’ – og måske en meget sigende titel, idet den unge popdiva på godt og ondt har opbygget sig et ‘omdømme’, der ofte omhandler meget andet end blot hendes musik. Her på redaktionen ser vi naturligvis frem til udgivelsen, men let’s face it, Taylor har bare hele pakken, hun er succesfuld, hun er rig og smuk, so don’t judge us når vi her giver dig 10 grunde til at du også kan hade hende! Bare en lille smule…

Hun er bare så irriterende pæn
Ja, ok, det kan godt være at hendes ry når det kommer til boyfriends er knap så pænt, men hun ligner altid en pæn pige når man ser hende i interviews. Næsten for pæn og perfekt! Virkelig irriterende type!

Hun er en drama queen
Alt omkring Taylor er dramatisk! Hun ser tydeligvis spøgelser alle vegne og det er rimelig crazy!

Hun synger altid om det samme
Der har aldrig været noget galt i sange der omhandler kærlighed og breakups. Men let’s face it – ALLE Taylor Swift sange handler om dårlige break ups og der findes efterhånden sange om alle fyre hun har været sammen med.

Nul musik på Spotify
I 2014 trak hun sin musik tilbage fra Spotify. Indtil for nyligt kunne hendes fans derfor ikke lytte til hendes musik på kanalen. What’s up with that Taylor?

Taylor vs. Kanye
Hendes beef med Kanye West var en joke. Der er ingen tvivl om at Kanye startede det hele og man kommer nok heller ikke udenom at han også er lidt crazy. Men verbale slagsmål og løgne om telefonsamtaler er bare too weird! Bonusinfo: Tror i det er nogen tilfældighed at Taylor har valgt at udgive sit album den 10 november – på etårsdagen for Kanyes mors død! We don’t think so…

Hun er rig!
Taylor er filthy rich! Bare i år har hun tjent mere 280 millioner – og det er i dollars! Taylor kan spise diamanter til morgenmad, som vi andre spiser havregryn!

Hun har datet de lækreste fyre
Fra John Mayer til Harry Styles, ja Taylor har åbenbart god smag i mænd, men hun er dårlig til at holde på dem. Det skyldes garanteret at hun er paranoid og slår pinlige prutter…

Hun er ikke Beyonce
Taylor er en muligvis en vaskeægte popprinsesse, men ingen slår dronningen!

Hun er lidt scary
Hendes sange og musikvideoer handler næsten altid om at tage hævn, over kæresten eller Katy Perry (som i Bad Blood). Taylor skal man bare ikke blive uvenner med, så er man sikker på at få kogt sin kanin eller brændt sit hus ned.

Hun er succesfuld
Taylor er muligvis lidt sindsyg, men hun er også sindssygt succesfuld. Hun har gennem tiden modtaget mere end 200 musikpriser og bliver nomineret til endnu flere, heriblandt syv Grammy Awards, 22 Billboard Music Awards og 16 American Music Awards! Det er sindssygt! Og får ligesom ens eget CV til at ligne en krøllet post-it note.